Spelscheman torsdag 25 juli 2019

Ännu en het dag på Björkvallen. I flera bemärkelser. FANTASTISKA tennisprestationer i alla klasser. Och i morgon fortsätter tennisyran. Här kommer…

TORSDAGENS SPELSCHEMAN

Damsingel A

Damsingel B

Damdubbel

Herrsingel A

Herrsingel B

Herrdubbel A

Herrdubbel B

Old Boys

Mixed dubbel

Generationsdubbel

Torsdagens scheman del 1. Tyvärr är det fel i detta dok. Det visar eftermiddagen och inte förmiddagen. Men No worries, inga förändringar i schemat (utöver EN damdubbel där deltagarna är informerade). Titta helt enkelt i dokumenten ovan och leta efter “din” klass så ser du tiderna där.

Torsdagens scheman del 2

Ses på Björkvallen i morgon, kom ihåg att ta med MASSOR av vatten och gärna vätskeersättning. The heat is on.

Regninformation och spelscheman för måndag 21 juli

janfillem-FobwhDUgdrk-unsplash.jpg

Hello tennislovers!

Som ni säkert har noterat kom regnet vid 15-tiden. Men imorgon ska det bli fint igen :) Matcherna som avbröts återupptas imorgon bitti klockan 08:00 och ni fortsätter i den ställning ni hade vid avbrottet. Tyvärr påverkas i princip alla tider av regnavbrottet.

Observera följande:

1. Samtliga speltider är reviderade: Du finner nya scheman och tider längre ner samt vid klubbhuset.
2. Ändrad spelform i Dam Singel B och Old Boys. Eftersom vi snabbt hamnade efter schemat ändrar vi spelform i Dam singel B och Old Boys. Dessa klasser startar set i ställning 2-2, men i övrigt gäller samma regler som tidigare (inklusive no-add och matchtiebreak vid 1-1 i set).
3. Hjälp oss raka banorna! För att komma igång imorgon bitti vill vi har hjälp med att raka banorna ikväll (söndag) och/eller imorgon bitti. Så länge det ligger pölar börjar det inte torka. Ni som kan får gärna lägga en halvtimme ikväll när det helt har slutat regna (eller före 07:00 imorgon bitti) för att hjälpa till med detta. Rakor finns vid banorna.

Och slutligen, glöm inte att dansa soldansen innan ni går och lägger er!

/Styrelsen/Tävlingsledningen

Uppdaterade scheman: