Matchvärdar 2019
 
IMG_7201.jpg

Snart är tävlingarna igång och solen ser ut att lysa över oss kommande dagar!

Årets tävling är den största hittills i Ljugarn Opens historia, vilket innebär att vi måste hjälpas åt på ett nytt sätt. Därför har vi i år fördelat passen för matchvärdskapet mellan de familjer som under många år har spelat i Ljugarn Open eller är tennisspelande familjer där man deltar i flera klasser.

Årets matchvärdar är familjerna:
Hogen, Ödquist, Schröder, Åström, Noble, Karlsson, Lindemann, Ogander/Grufman, Svärdström, Andrén, Lundberg, Björnstjerna, Andersson/Svensson, Schött, Beer, Melcher-Claëson/Edman, Nathan, Wränghede/Wolf, von Pongrácz, Schönberg, Klemming, Langbienne, Elblaus.

Här ser du schemat.

Om du/din familj finns med på listan och du/ni behöver byta pass, gäller samma princip som vid matchbyten. Du/ni ser själv/-a till att byta pass med någon annan matchvärdfamilj. Kontaktuppgifter till alla spelare och matchvärdar kommer att finnas på Björkvallen fr.o.m. lördag då tävlingarna startar. 

På Björkvallen kommer det också att finnas tydliga instruktioner för matchvärdarna, dvs beskrivningar av vad ”jobbet” innebär. No worries, det är enkelt. Alla morgonpass kommer att innehas av rutinerade matchvärdar som ser till att rigga resten av dagen på ett bra sätt för övriga matchvärdar. 

Ses på Björkvallen!

/Styrelsen

 
Om matchbyten
 
iStock-918478452.jpg

Det har inkommit frågor kring hur man gör om man behöver byta/flytta en match. 
Det här är en uppgift som deltagare i Ljugarn Open själva måste lösa.  
Så här gör du: 

  1. Kontakta din/dina motspelare och säkerställ att hen/de accepterar byte av speltid.

  2. Leta efter annan match med spelare som kan tänka sig vilja byta till din/er matchtid.

  3. Tänk på att titta i spelschemat och säkerställ att matchen spelas före nästa omgång. Dvs att matcherna spelas i rätt ordning! 

  4. När du/ni lyckats byta er match måste du meddela spelledningen via ljugarnopen2019@gmail.com som därefter uppdaterat spelschemat. 
    Varje kväll tas ett nytt spelschema fram och det är viktigt att rätt information kommer med där. Spelledningen har ”sista säg” om matchbyten.   

  5. Om du/ni inte lyckas byta matchtid så blir resultatet W/O.

Kontaktuppgifter till alla spelare finns hos matchvärdarna på Björkvallen.

Lycka till!

/Styrelsen