Matchvärdar 2019

 
IMG_7201.jpg

Snart är tävlingarna igång och solen ser ut att lysa över oss kommande dagar!

Årets tävling är den största hittills i Ljugarn Opens historia, vilket innebär att vi måste hjälpas åt på ett nytt sätt. Därför har vi i år fördelat passen för matchvärdskapet mellan de familjer som under många år har spelat i Ljugarn Open eller är tennisspelande familjer där man deltar i flera klasser.

Årets matchvärdar är familjerna:
Hogen, Ödquist, Schröder, Åström, Noble, Karlsson, Lindemann, Ogander/Grufman, Svärdström, Andrén, Lundberg, Björnstjerna, Andersson/Svensson, Schött, Beer, Melcher-Claëson/Edman, Nathan, Wränghede/Wolf, von Pongrácz, Schönberg, Klemming, Langbienne, Elblaus.

Här ser du schemat.

Om du/din familj finns med på listan och du/ni behöver byta pass, gäller samma princip som vid matchbyten. Du/ni ser själv/-a till att byta pass med någon annan matchvärdfamilj. Kontaktuppgifter till alla spelare och matchvärdar kommer att finnas på Björkvallen fr.o.m. lördag då tävlingarna startar. 

På Björkvallen kommer det också att finnas tydliga instruktioner för matchvärdarna, dvs beskrivningar av vad ”jobbet” innebär. No worries, det är enkelt. Alla morgonpass kommer att innehas av rutinerade matchvärdar som ser till att rigga resten av dagen på ett bra sätt för övriga matchvärdar. 

Ses på Björkvallen!

/Styrelsen