Lottning och spelschema!

 
iStock-184924730.jpg

2019 blir ett rekordår i LIF:s 93-åriga historia. I år deltar närmare 160 spelare vilket ger totalt 280 starter i 10 olika vuxenklasser. Tillsammans med barnen/ungdomarna i juniortävlingen är det närmare 200 spelare som kommer lira tennis och ha kul på Björkvallen vecka 30. Det är mer än 20% fler än under rekordåret 2018! Extra glädjande är att drygt en tredjedel av deltagarna är tjejer, en fantastisk siffra med tanke på många andra turneringar som får ställa in sina damklasser p.g.a. lågt deltagande. 

Med tanke på det stora intresset för årets upplaga av tävlingen vill vi göra ett antal förtydliganden:

  1. Vi har kunnat ta hänsyn till nästan alla (men inte riktigt alla) önskemål. På grund av det rekordstora deltagandet kan vi inte skjuta på första omgången såsom vissa önskade. Det är många matcher som måste hinnas med… 
    Viktigt att ni meddelar oss om ni inte kan spela en match, då resultatet blir W/O.

  2. Vissa matcher har en spelare som heter "Vakans Herr/Dam". Vi har på så sätt skapat plats för efteranmälningar. Men ni som står med namn i spelschemat - räkna med att det blir match om inte annat meddelas. Om det fortfarande står vakant när vi skickar schema kvällen innan match blir det dock W/O.

  3. Juniorklasserna hanteras separat och schema för dessa kommer så småningom.

  4. Ser ni felaktigheter i schemat, meddela oss snarast på ljugarnopen2019@gmail.com. Vi skickar ut nya scheman fredag kväll inför spelstart på lördag.

SPELSCHEMAN

Nu kööör vi!

/Styrelsen