Anmälan stängd!

 
IMG_7235.jpg

Nu är anmälningstiden för Ljugarn Open passerad och det är rekordmånga som har anmält sig till årets tävlingar. Superkul! Drygt 130 vuxna och 30-talet barn/ungdomar står i startgroparna för härliga bollbataljer på Björkvallen.

Beroende på hur många som är anmälda i de olika klasserna, kan det finnas möjlighet till efteranmälningar via den här länken https://forms.gle/iXFEozVCEvvVNXCh9

Gå in och anmäl dig och håll tummarna för att just "din" klass kan fyllas på. Om du får plats eller ej kommer du snart att få information om. Vår målsättning är att ha klassindelningen klar senast fredag morgon. Håll utkik här på hemsidan eller på vår FB-sida.

Vad gäller Ljugarn Open för barn och ungdomar kommer det mer detaljerad information om dessa tävlingar lite längre fram.

Hörs snart igen!

/Styrelsen