Tennistränare sökes

 
iStock-915881696.jpg

Under vecka 28 anordnar Ljugarns IF den omåttligt populära tennisskolan på Björkvallen för barn mellan 4-15 år. Till detta viktiga uppdrag behöver vi rekrytera duktiga junior-tennistränare mellan 12-18 år. Uppdraget innebär träning några timmar varje dag under vecka 28.

Den som är intresserad av uppdraget kan mejla sin ansökan på ljugarnsif@gmail.com senast den 15 maj 2019, eller ringa till Ulf Vucetic på 0708-168742. Ansökande bör själv ha spelat tennis en hel del, och med fördel även tävlat. Om det finns erfarenheter av att ha varit ungdomsledare i något sammanhang är det också meriterande.

Junior-tennistränarna kommer att få coachning av ingen mindre än Filip Engström (vinnare av Ljugarn Open 2018) som är hemma från USA över sommaren och då har tagit på sig chefstränarhatten för Ljugarns IF. Fantastiskt!

Tipsa gärna ungdomar du känner om tennistränar-uppdraget.