Tennistränare sökes

iStock-915881696.jpg

Under vecka 28 anordnar Ljugarns IF den omåttligt populära tennisskolan på Björkvallen för barn mellan 4-15 år. Till detta viktiga uppdrag behöver vi rekrytera duktiga junior-tennistränare mellan 12-18 år. Uppdraget innebär träning några timmar varje dag under vecka 28.

Den som är intresserad av uppdraget kan mejla sin ansökan på ljugarnsif@gmail.com senast den 15 maj 2019, eller ringa till Ulf Vucetic på 0708-168742. Ansökande bör själv ha spelat tennis en hel del, och med fördel även tävlat. Om det finns erfarenheter av att ha varit ungdomsledare i något sammanhang är det också meriterande.

Junior-tennistränarna kommer att få coachning av ingen mindre än Filip Engström (vinnare av Ljugarn Open 2018) som är hemma från USA över sommaren och då har tagit på sig chefstränarhatten för Ljugarns IF. Fantastiskt!

Tipsa gärna ungdomar du känner om tennistränar-uppdraget.

Årsmöte 21 april 2019

IMG_0203.jpg

I söndags var det äntligen dags för årsmöte. 27 påsklediga och peppiga medlemmar hade samlats i solskenet utanför Wåffelmagasinet för att fika (tack Jakob, Jenny och Madde för kaffe och bullar) och för att ta del av det gångna året inom Ljugarns IF och vad som väntar framåt. Inom kort kommer mötesprotokoll att skickas ut till alla medlemmar.

En av punkter som diskuterades under mötet var styrelsens förslag om att bygga två padelbanor på Björkvallen. Ett utvecklingsprojekt som springer ur den enkätundersökning som gjordes bland medlemmarna i december 2018, vars resultat finns sammanfattat här på hemsidan i ett tidigare inlägg.

Årsmötet ställde sig positivt till padelprojektet och styrelsen fick mandat att fortsätta arbeta med det. Med tanke på processerna kring bygglov och bidragsansökningar m.m. kommer dock inga banor att färdigställas före sommaren. Styrelsen kommer att kalla till ett extra medlemsmöte någon gång under sommaren när kvarnarna fått mala en stund och processerna förhoppningsvis har kommit längre. Då kommer också skisser (placering av banorna) och annan kompletterande information att presenteras.

Läsning inför årsmötet

iStock-172273100.jpg

Hej på er!
Om en vecka, söndag 21 april, ses vi i Wåffelmagasinet kl. 10.00 för årsmöte i Ljugarns IF. Då kommer vi gemensamt att gå igenom verksamhetsåret 2018 och vad som väntar 2019 och framåt. Som vi tidigare har berättat har styrelsen tagit fram förslag på hur LIF och verksamheten på Björkvallen kan utvecklas kommande år, med syfte att få fler Ljugarnsbor att engagera sig i idrott i allmänhet och bollsport i synnerhet. Bifogat finner ni verksamhetsberättelsen från 2018 och även ett särskilt faktaunderlag med tillhörande “frågor och svar” om padelförslaget. Bra att läsa inför mötet :)
Ses snart!

/Madde, Lotta, Ulf, Thomas & Göran

VÄLKOMMEN TILL ÅRSMÖTE!

Nu är det äntligen vår och påsken närmar sig. Utöver trevligheter som sill, snaps, lamm och godis vankas även LIF:s årsmöte.

Påskdagen den 21 april kl. 10.00 träffas vi på Wåffelmagasinet i hamnen och pratar om kommande säsong på Björkvallen och om de utvecklingsplaner som styrelsen har filat på under vintern. Det vill du inte missa! Kaffe och bulle blir det också.

Vi ses!

Läs agendan här

Den 14 april kommer vi här att lägga ut årsredovisning, verksamhetsberättelse, padelunderlag, ev motioner och övriga erforderliga dokument. Håll utkik!

IMG_9908.jpeg

Stängt var det här!

Nu är vårt gamla bokningssystem Bokatennis.se definitivt stängt.
Om du har betalat in medlemsavgiften för 2019 i detta numera insomnade system kommer vi att kontakta dig via mejl. Du behöver nämligen skapa ett nytt konto i vårt nya bokningssystem Matchi för att vi ska kunna flytta över din medlemsavgift manuellt.

Som vi tidigare har flaggat för måste dem av er som har pengar innestående i det gamla systemet mejla oss på ljugarnsifsystembyte@gmail.com för att vi därefter ska kunna flytta över dessa. Gör det så fort som möjligt annars fryser pengarna inne. Och det vill du ju inte. Innan du vet ordet av är sommaren här med massor av sköna tillfällen till att lira tennis på Björkvallen :)

iStock-1071091208.jpg